Joomla addon by top poker sites.

Tomt i Brösarp

Print
 - - -

Bjerkborn o Co m torn LOGO 224x75

Byggklar naturtomt i Brösarp

Bokskog 500

Byggklar naturtomt i fantastisk bokskogsmiljö. Tomten ligger i utkanten av byn, men ändå på promenadavstånd från lokal service så som skola, dagis, mataffär, läkarstation och restauranger. Ett tillfälle för de som vill skapa ett boende i naturskön och lugn omgivning i hjärtat på Österlen.

Blabar 500

Brösarp - porten till Österlen

Brösarp brukar kallas porten till Österlen och är ett litet stycke paradis på jorden. Den vackra och variationsrika naturen ligger alldeles inpå husknuten oavsett var du bor i bygden. Du kan fritt ge dig ut i den storslagna naturen i vilket väderstreck som helst. Här på norra Österlen finns böljande backar, djupa skogar, öppna hedar, porlande källor och brusande vattenfall, allt bara några kilometer från Verkeåns mynning vid Havängs vidsträckta sandstränder. Mycket av den storslagna naturen ligger inbakad i de sju naturreservaten som sammanlagt omfattar 3 040 hektar och finns inom en mils radie från byn.

Riksväg 19 är östra Skånes pulsåder som löper mellan Ystad och Kristianstad. Brösarp ligger exakt mitt emellan, på pricken ett maratonlopp från båda städerna. I Brösarp ansluter även väg 9 från Simrishamn och kommunikationerna är därför ovanligt bra för en liten by ute på landet. Det geografiska läget på norra Österlen har skapat ett stort serviceutbud och avspeglar sig också i det rika förenings- och kulturlivet. Här finns skola, förskola, bibliotek, apotek, vårdcentral, bankomat, brandstation, livsmedelsbutik med systembolag, bilverkstad och bensinstation med postombud, restauranger, café, konsthall, flera butiker och mycket, mycket mer.

Sippor 500

Runt Brösarp ligger flera kransbyar som har Brösarps som postadress eller tidigare ingick i Brösarps kommun: Andrarum, Bertilstorp, Bondrum, Brunsvik, Eljaröd, Fågeltofta, Illstorp, Lönhult, Norra Björstorp, Ravlunda, Sillaröd och Södra Lökarröd. Norrut ligger dessutom Maglehem bara fyra kilometer bort.

För mer information om vad som händer i Brösarp www.brosarp.se

 

PRIS:  700 000 kr 
TOMTAREA:  600 kvm 
 TOMTBESKRIVNING: Naturtomt 
  Tomten styckas av från Tomelilla Brösarp 12:129

För plankarta och beskribning av området se: 

Brösarp 12:129 m.fl.

 

För visning och mer information, tala med:

Linda Pihl

Email:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Telefon: 0722-51 10 86

Bjerkborn o Co m torn LOGO 224x75 

Email: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
Balzarsgatan 37, 211 36 Malmö
Telefon: 040 611 99 60
Gamla Brogatan 26 111 20 Stockholm, Tel: 08 611 91 90

 - - -
Sunday the 23rd. Joomla Templates 2.5 Bjerkborn och Grenander
Powered by Joomla

©